Produsen produk kemasan sheet pp kothong

12 taun ing industri lembaran bergelombang PP
Sinau Luwih Luwih
  • Quality

    Kualitas

    Kita duwe tim profesional, manajemen sing ketat, peralatan sing apik kanggo nggawe produk berkualitas tinggi.
  • Commitment

    Komitmen

    Nambah kepuasan pelanggan lan ngluwihi harapan pelanggan minangka komitmen penting kanggo perusahaan Sihai.
  • Experience

    Pengalaman

    Kita duwe luwih saka 12 taun ing sheet plate pp, sheet berongga pp, pp kemasan sheet bergelombang.
about_tit_ico

Babagan Kita

Shenzhen Sihai Packaging Material Co., Ltd. minangka pabrikan produk kemasan sheet kothong ing Shenzhen China, luwih saka 12 taun ing sheet plate pp, sheet berongga pp, pp sheet bergelombang (uga dikenal minangka sheet corflute, sheet coroplast pp , pp papan kothong) produk kemasan. Lembaran bergelombang Pp, sheet berongga pp minangka bahan pengepakan anyar sing bisa digunakake ing kabeh industri, papan pp minangka bahan kemasan fleksibel sing bisa digawe ukuran, bentuk lan produk kemasan desain khusus.

  • about-US

Mitra

aoma
biyadi
chuangwei
DHL
huawei
Indurama
EFI
jiyuan
kele
meidi
muyuan
saisitai
sanduole
sanxing
shuifeng
sitai
TCL
woerma
xili
xinwang
yida
zhongxing