Babagan Kita

Kemasan Shenzhen Sihai

Material Co., Ltd.

about_tit_ico

Shenzhen Sihai Packaging Material Co., Ltd. minangka pabrikan produk kemasan sheet kothong ing Shenzhen China, luwih saka 12 taun ing sheet plate pp, sheet berongga pp, pp sheet bergelombang (uga dikenal minangka sheet corflute, sheet coroplast pp , pp papan kothong) produk kemasan. Lembaran bergelombang Pp, sheet berongga pp minangka bahan pengepakan anyar sing bisa digunakake ing kabeh industri, papan pp minangka bahan kemasan fleksibel sing bisa digawe ukuran, bentuk lan produk kemasan desain khusus. 

manufacturer pp sheet

Kita duwe spesialisasi ing desain, pengembangan, produksi lan layanan pp sheet bergelombang, sheet sheet berongga, pp box, pp box bergelombang, partisi pp, tanda tanda corflute, papan iklan, botol layer pad, lapisan kargo lapisan lan liya-liyane produk luwih saka 12 taun. Produk kami wis akeh digunakake ing kemasan, percetakan, peralatan, kothak transfer, mesin ringan, apotek, pestisida, pariwara, dekorasi, artikel budaya lan teknik biologis. 

Perusahaan kita duwe 3 lini produksi sheet berongga kinerja tinggi, sing bisa ngasilake papan berongga pp kanthi macem-macem spesifikasi kanthi kekandelan 2mm-12mm, jembar maksimum 2300mm lan dawa tanpa wates, kanthi output saben wulan luwih saka 120 ton.

Produk utama yaiku lembaran berongga PP, kabeh jinis lembaran berongga pp lan lembaran (lembaran bergelombang pp), lapisan lapisan, kertu pemisahan, kothak omset lan lembar berongga anti-statis, produk pengepakan ESD. Produk kasebut digunakake ing peralatan elektronik, plastik hardware, dekorasi omah, dekorasi pariwara, kemasan buah lan sayuran, koper, kreta bayi, suku cadang mobil, pengalengan kaca lan industri liyane.

Tim Kita

team

Kita duwe tim profesional, manajemen sing ketat, peralatan sing apik kanggo nggawe produk berkualitas tinggi. Kita uga minangka pemasok jangka panjang kanggo grup TCL lan HUAWEI. Kita uga duwe layanan OEM lan ODM, layanan OEM lan ODM nyedhiyakake pelanggan. Nambah kepuasan pelanggan lan ngluwihi harapan pelanggan minangka komitmen penting kanggo perusahaan Sihai. Wenehi kesempatan kanggo mbuktekake apa sing bisa ditindakake kanggo sampeyan kanthi ngubungi konsultasi gratis.