Hubungi Kita

Shenzhen Sihai Packaging Material Co., Ltd.

Alamat

Bangunan nomer 26, Kawasan Industri 2 ing Tianliao, Kota Gongming, Distrik Guangming, Kota Shenzhen, China

Telpon

+ 86-18138249095

Jam

Senen-Jumuah: 9.00 nganti 18.00

Setu, Minggu: Ditutup

Pengin kerja sama kita?

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita