esd pp kothak turnover bergelombang

Katrangan singkat:

Kothak omset ESD bergelombang padha karo kotak omset bergelombang pp, uga ora beracun, tanpa rasa, tahan lembab, tahan korosi, bobot entheng, awet, bisa ditumpuk, katon apik, warna sing subur, murni, didaur ulang, perlindungan lingkungan , ora ana polusi lan ciri liyane.


Detail Produk

Tag Produk

Kotak omset lembaran bergelombang Pp digawe dening sheet bergelombang pp, lembar bergelombang pp diecut fleksibel kanthi kothak ukuran sing beda-beda, kothak kemasan bentuk sing beda-beda, kothak utama sing digunakake kanggo omset produk, nyimpen, pengiriman lan pengepakan. Miturut panjaluk kemasan produk sing beda-beda, kothak omzet duwe ESD pp kothak bergelombang lan kothak omsel bergelombang pp umum, miturut resistensi permukaan sing beda, ESD pp kothak sheet berongga duwe ESD pp kotak bergelombang lan pp Condug pp bergelombang, ESD pp kotak berongga resistensi permukaan yaiku 106 - 109, lan resistivitas pp kothak bergelombang konduktif yaiku 103 - 105. Kothak omset ESD bergelombang minangka jinis bahan kemasan perlindungan lingkungan anyar, sing akeh digunakake ing pemuatan, bungkus, panyimpenan lan transportasi alat elektronik lan produk ing proses produksi.

anti-static pp hollow box
anti-static divider for turnover box

Biasane, kothak omz bergelombang es bergelombang nggunakake lembar bergelombang 2-6mm ESD pp digawe, GSM miturut produksi panjaluk beda beda pp sheet berongga, miturut founction sing beda, bisa digawe kothak omset, kothak kemasan, wadhah omset, kemasan wadhah, kothak ESD, kothak turnover ESD lan liya-liyane kothak kemasan ESD, kothak nyimpen lan kothak gudang, kothak plastik antistatik, kothak omset buah, kothak omset anti-statis, kothak plastik konduktif, kothak plastik tahan api, partisi kothak omset, kothak omset instrumen , kothak omset minuman, kothak omset pestisida, kothak kemasan panganan lan sayuran, kothak omset plastik, instrumen presisi kemasan batin, kotak kemasan obat, kotak pos, komponen elektronik kemasan piring, lapisan lapisan, lapisan lapisan kemasan, kotak lapisan lapisan plastik lsp.

ESD box
container box

Fitur omset ESD bergelombang Pp:

Kothak omset ESD bergelombang padha karo kotak omset bergelombang pp, uga ora beracun, tanpa rasa, tahan lembab, tahan korosi, bobot entheng, awet, bisa ditumpuk, katon apik, warna sing subur, murni, didaur ulang, perlindungan lingkungan , ora ana polusi lan ciri liyane.

Iki nduweni ciri resistansi lipat, resistensi penuaan, kekuatan bantalan gedhe, gambar, kompresi, nyuwek, suhu dhuwur lan warna sing sugih. Iki digawe dadi kothak pusaran jinis kothak, sing bisa digunakake kanggo kemasan omset lan produk rampung. Bobot entheng, awet lan bisa ditumpuk. Kothak omset ESD bergelombang miturut syarat pangguna bisa disesuaikan kanthi macem-macem spesifikasi, ukuran, tutup tutup paduan aluminium, bisa ditutup, tahan debu, tampilan sing apik lan loman.

kothak omz keranjang pp kothong dirancang lan digawe miturut ukuran sing diwenehake para pelanggan, supaya entuk pemuatan sing paling wajar, lan pirang-pirang kothak bisa tumpang tindih, kanthi efektif nggunakake ruang bengkel, nambah panyimpenan suku cadang, lan ngirit biaya produksi.

Aplikasi kothak omzet lembar pp berongga:

Kothak omset esp kothong umum digunakake ing akeh industri, bisa ngilangi listrik statis, akeh komponen elektronik lan produk ing proses produksi omset, bungkus, panyimpenan lan transportasi.

Yen dibandhingake karo produk injeksi, kothak ESD sheet berongga duwe kaluwihan desain shockproof, fleksibel, struktur fleksibel lan ora prelu mbukak cetakan injeksi. Ing wektu sing padha, materi kasebut bisa dikontrol kanthi fleksibel kanthi nambahake bahan dasar anti-statis, konduktif, lsp. Piring berongga ESD pp bisa ngasilake fungsi konduktif lan anti-statis. Resistivitas permukaan papan pp anti-statis bisa dikontrol ing antarane 103 lan 109.

Produk lembaran Pp Hollow utamane digunakake ing elektronik, kemasan, mesin, industri ringan, layanan pos, panganan, obat, pestisida, peralatan rumah tangga, pariwara, dekorasi, alat tulis, teknologi magnetik optik, teknik rekayasa biologis lan kesehatan lan industri liyane. Minangka jinis bahan kemasan perlindungan lingkungan sing anyar.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan