Warta Industri

  • Panggunaan papan plastik bergelombang PP?

    Papan plastik bergelombang PP anti banyu lan entheng. Struktur anti banyu ora gampang rusak kaya kardus tradisional, lan tahan karat, karat lan warping, lan bisa digunakake maneh. Wiwit taun 2008, Huiyuan Plastik Hollow Board terus ningkat lan ngembangake kekuwatane ...
    Waca liyane
  • Hollow board turnover box: What are the advantages of hollow board turnover box in application?

    Kothak omset papan kothong: Apa kaluwihan kothak omset papan kothong ing aplikasi?

    Kothak omset papan berongga Papan berongga nduweni akeh kaluwihan minangka jinis papan sing gampang digunakake, lan kothak omset papan berongga digawe saka produksi sekunder lan pamrosesan papan berongga uga olih kauntungan sing gampang digunakake iki lan mboko sithik ngganti tradisional karton Ing aplikasi ...
    Waca liyane