pp papan pariwara bergelombang

Katrangan singkat:

papan pariwara sheet berongga diekstrusi lan digawe saka bahan baku PP, kanthi resistensi pengaruh sing kuat, anti banyu lan anti shock, lan gampang dicetak, ukuran lan bentuk sing disesuaikan.


Detail Produk

Tag Produk

Papan iklan lembaran bergelombang PP minangka bahan kanthi sheet berongga pp, yaiku sheet berongga pp miturut silkscreen, cetakan UV, cetakan kertas tempel lan liya-liyane sing dicithak kanggo pariwara sing beda, papan tandha. Papan iklan lembaran bergelombang pp akeh digunakake ing industri iklan, dekorasi omah, industri mebel, pertanian, produk olahraga, industri mobil, industri peralatan listrik, persediaan bayi, hadiah, industri perhiasan, pameran pameran, pameran produk, supermarket lan pariwara liyane. 

pp corrugated advertising board-1
pp corrugated advertising board-2

Kauntungan produk:

1. pp papan pariwara sheet berongga diekstrusi lan digawe saka bahan baku PP, kanthi resistensi pengaruh sing kuat, anti banyu lan shockproof, lan gampang dicithak, ukuran lan bentuk sing disesuaikan;

2. Luwih ramah lingkungan tinimbang kertas, uga luwih awet, umur 10 kali kertas biasa;

3. Werna sheet berongga pp biasane biru, ireng lan putih (macem-macem warna bisa digawe sesuai karo kebutuhan pelanggan), lan gampang kanggo silkscreen lan liya-liyane sing dicithak;

4. Spesifikasi bisa diganti kanthi fleksibel miturut syarat pelanggan, luwih kuat, luwih awet, bobot entheng, GSM anti banyu lan khusus kanggo panjaluk sing beda;

5. gampang dilipat, nalika nganggur utawa ngeterake transportasi bisa dilipat, ngirit ruangan akeh.

6. Daur ulang, bisa didaur ulang nganggo bola-bali, bisa uga UV nglindhungi, digunakake ing njaba kanggo tampilan dawa  

advertisign board (2)
advertisign board (1)

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan