pp kothak bergelombang kanggo ekspres

Katrangan singkat:

Lembar bergelombang Pp bisa digunakake kanthi ekspres, biasane, kanggo kothak ekspres, pengiriman ekspres. Lembar berongga Pp yaiku struktur tembok kembar, fleksibel kanggo lempitan, struktur tembok kembar iku sampurna kanggo nglindhungi produk nalika dikirim.


Detail Produk

Tag Produk

Lembar bergelombang Pp bisa digunakake kanthi ekspres, biasane, kanggo kothak ekspres, pengiriman ekspres. Lembar berongga Pp yaiku struktur tembok kembar, fleksibel kanggo lempitan, struktur tembok kembar iku sampurna kanggo nglindhungi produk nalika dikirim. Pp sheet kothong bisa disesuaikan macem-macem jinis kothak paket, wadhah plastik kanggo ekspres, kothak ekspres uga bisa nambah partisi kanggo macem-macem tas lan ekspres.

Kothak pp sheet berongga gampang dilipat, ngirit ruangan, nggawa pengalaman panggunaan sing dhuwur banget. Kothak ekspres papan kothong pp digawe saka bahan sing entheng lan awet, kanthi anti banyu, anti-tahan karat, tahan api, anti-statis, anti-korosi, anti-nyandhang, anti-UV, anti geter, suhu anti-kurang lan fungsi liyane. Fungsi kasebut njamin integritas lan fungsi kothak kanthi gedhe, luwih apik kanggo nglindhungi produk nalika ngirim lan obah. Kothak ekspresi bergelombang Pp bisa dicetak khusus kanggo macem-macem produk lan logo, umume cetakan silkscreen, sawetara bisa digawe cetakan UV kanggo ruangan sing digunakake ing njaba. 

pp corrugated express box  (2)

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan