pp kothak bergelombang

  • pp corrugated turnover box with frame

    pp kothak turnover bergelombang kanthi bingkai

    Kotak omset lembaran bergelombang Pp kanthi bingkai plastik uga ngerti minangka Framework pp kothak omset bergelombang, kothak omzet taruhan bergelombang lan kothak omzet taruhan plastik pigura supaya kothak luwih kuwat lan awet, bisa nambah kapasitas kothak, duwe resistensi lipat, resistensi penuaan, kekuatan bantalan gedhe, regangan, kompresi, luh, suhu dhuwur, warna sing akeh, omset jenis kothak pengepakan kothak bisa digunakake kanggo omzet lan kemasan pengiriman produk rampung, entheng, awet, bisa ditumpuk.

  • esd pp corrugated turnover box

    esd pp kothak turnover bergelombang

    Kothak omset ESD bergelombang padha karo kotak omset bergelombang pp, uga ora beracun, tanpa rasa, tahan lembab, tahan korosi, bobot entheng, awet, bisa ditumpuk, katon apik, warna sing subur, murni, didaur ulang, perlindungan lingkungan , ora ana polusi lan ciri liyane.

  • pp corrugated storage cage

    pp kandhang panyimpenan bergelombang

    Pp kandhang nyimpen bergelombang digawe dening pp bisa logam, papan bergelombang pp minangka tembok lan lapisan pad kanggo kandhang panyimpenan, miturut ukuran kandhang sing beda, lembaran berongga pp bisa disesuaikan ukuran sing digawe beda, lembaran bergelombang pp uga bisa dilipat, tembok kembar bergelombang pp cocok kanggo nglindhungi produk nalika obah lan omset.

  • pp corrugated turnover box

    pp kothak turnover bergelombang

    Kothak omset sheet bergelombang Pp digawe dening sheet bergelombang pp, sheet flugated sheet diecut fleksibel kanthi ukuran ukuran sing beda, kothak kemasan bentuk sing beda. pp kothak omzet bergelombang minangka jinis bahan kemasan perlindungan lingkungan sing anyar, sing akeh digunakake ing beban, pembungkus, panyimpenan lan transportasi alat elektronik lan produk ing proses produksi.

  • pp corrugated partiton

    pp partiton bergelombang

    Pp bergelombang partiton, pp sheet sheet berongga, uga dikenal minangka partisi, kanthi ciri perlindungan lingkungan, yaiku sheet berongga pp miturut macem-macem produk sing nggawe bentuk lan ukuran sing disesuaikan kanggo produk sing kapisah lan nglindhungi, pemisahan sheet berongga pp sing digunakake ing produk kemasan, pengiriman, panyimpenan, gudang, turnover toko lan produk.

  • pp corrugated box for express

    pp kothak bergelombang kanggo ekspres

    Lembar bergelombang Pp bisa digunakake kanthi ekspres, biasane, kanggo kothak ekspres, pengiriman ekspres. Lembar berongga Pp yaiku struktur tembok kembar, fleksibel kanggo lempitan, struktur tembok kembar iku sampurna kanggo nglindhungi produk nalika dikirim.