pp sheet nglindhungi lantai bergelombang

Katrangan singkat:

Lembar bergelombang PP kanggo protec lantai lan nglindhungi konstruksi bisa digawe ukuran lan gulung sing disesuaikan, biasane kekandelan 2-7mm kandel, miturut panjaluk sing beda, bisa digawe perlindungan ultra-violet, anti-statis, konduktif, tahan api, adat warna, inhibitor korosif nggawe sheet kothong pp khusus.


Detail Produk

Tag Produk

Lembar bergelombang PP kanggo protec lantai lan nglindhungi konstruksi bisa digawe ukuran lan gulung sing disesuaikan, biasane kekandelan 2-7mm kandel, miturut panjaluk sing beda, bisa digawe perlindungan ultra-violet, anti-statis, konduktif, tahan api, adat warna, inhibitor korosif nggawe sheet kothong pp khusus.

Minangka papan nglindhungi lantai lan konstruksi, lembaran bergelombang pp yaiku plastik, anti banyu lan awet, sheet sheet berongga bakal nglindhungi jubin aja nganti rusak saka jinis bangunan utawa konstruksi, kalebu mortir, lebu, cat, ambruk bata, plester, barrows rodha, tangga, somechemicals, sheet berongga pp uga ngidini jubin gampang ngresiki kanthi gampang.

Lembar kothong pp uga bisa digunakake kanggo template bangunan, anti banyu lan awet, bobot entheng, struktur tembok kembar, lipatan fleksibel, ukuran khusus lan gampang dipateni, Biaya murah, desain fleksibel, insulasi swara, insulasi panas, konstruksi cepet, wektu konstruksi cekak. 

Komposisi papan bergelombang PP yaiku bai polypropylene (PP), yaiku du hidrokarbon kemurnian tinggi, ora beracun, resistensi kimia sing apik, gampang terbakar, ora ana masalah polusi lan cocog karo konsep perlindungan lingkungan. Amarga papan bergelombang PP nduwe tampilan rata, bobot entheng, resistensi dampak, tahan noda minyak, lan tahan lembab, ditrapake kanggo kontainer kemasan, papan tampilan, kabutuhan saben dina, alat tulis, papan perlindungan bahan bangunan, lan uga bahan proteksi bagian elektronik. kisaran Kajaba iku, resistensi kompresi lan tahan banyu luwih apik tinimbang produk kertas, lan bisa digunakake maneh, yaiku bahan kemasan alternatif sing apik banget. Ing mbesuk, pangembangan industri kemasan mesthi bakal berkembang dadi "entheng, lancip, cendhak, lan cilik". Yen konsep perlindungan lingkungan bisa dipikirake, bakal dingerteni dening macem-macem negara, sing minangka alat sing apik kanggo ningkatake daya saing.

floor protect pp hollow sheet  (3)

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan