pp partiton bergelombang

Katrangan singkat:

Pp bergelombang partiton, pp sheet sheet berongga, uga dikenal minangka partisi, kanthi ciri perlindungan lingkungan, yaiku sheet berongga pp miturut macem-macem produk sing nggawe bentuk lan ukuran sing disesuaikan kanggo produk sing kapisah lan nglindhungi, pemisahan sheet berongga pp sing digunakake ing produk kemasan, pengiriman, panyimpenan, gudang, turnover toko lan produk.


Detail Produk

Tag Produk

Pp bergelombang partiton, pp sheet sheet berongga, uga dikenal minangka partisi, kanthi ciri perlindungan lingkungan, yaiku sheet berongga pp miturut macem-macem produk sing nggawe bentuk lan ukuran sing disesuaikan kanggo produk sing kapisah lan nglindhungi, pemisahan sheet berongga pp sing digunakake ing produk kemasan, pengiriman, panyimpenan, gudang, turnover toko lan produk.

Kertu piso papan berongga pp digawe saka papan berongga ramah lingkungan PP, lan banjur diecut utawa diencerake bentuk sing diarepake, banjur dipasang kanthi potongan tangan. Iki bisa kanthi efektif nyegah generasi listrik statis, kanthi pamitan kabeh papan rambut tradisional ngilangi rambut, kelembapan lan masalah liyane, turnover produk, proteksi sampurna, pengiriman, produk ngelasake, nyimpen produk, ngelasake produk lan liya-liyane.

Aplikasi partisi bergelombang pp

Kosmetik, ponsel, papan sirkuit, produk elektronik, bagean telpon, bagean seluler, bagean iphone, komponen komputer lan liya-liyane omset produk, pengiriman, nyimpen lan gudang digunakake. Kemasan komponen otomotif, produk elektronik, peralatan rumah tangga.

Pembagi lembar pp berongga miturut macem-macem produk uga bisa nggawe partisi ESD, pemisah ESD, partisi konduktif, partisi foma, partiton sheet berongga pp, partisi sheet berongga kanthi EVA, partiton EVA, partiton EVA anti-statis, partisi ESD EVA, welding panas kothak divider, partiton leleh panas.

storage pp box (2)

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan