pp sheet bergelombang kanggo konstruksi

  • pp corrugated floor protect sheet

    pp sheet nglindhungi lantai bergelombang

    Lembar bergelombang PP kanggo protec lantai lan nglindhungi konstruksi bisa digawe ukuran lan gulung sing disesuaikan, biasane kekandelan 2-7mm kandel, miturut panjaluk sing beda, bisa digawe perlindungan ultra-violet, anti-statis, konduktif, tahan api, adat warna, inhibitor korosif nggawe sheet kothong pp khusus.