pp sheet bergelombang karo eva, busa epe

Katrangan singkat:

Papan kothong PP minangka jinis bahan kemasan perlindungan lingkungan sing anyar, ing proses panggunaan ora bakal ngasilake bledug, lan umur dawa, luwih saka 4-10 kali umure papan bergelombang, didaur ulang, wis mboko sithik ngganti tren kertas papan bergelombang, sing biasane ditampilake ing bungkus produk.


Detail Produk

Tag Produk

Papan kothong PP minangka jinis bahan kemasan perlindungan lingkungan sing anyar, ing proses panggunaan ora bakal ngasilake bledug, lan umur dawa, luwih saka 4-10 kali umure papan bergelombang, didaur ulang, wis mboko sithik ngganti tren kertas papan bergelombang, sing biasane ditampilake ing bungkus produk. Kajaba iku, amarga piring berongga PP bobot entheng, kateguhan, ukurane fleksibel lan regane relatif murah, kothak omset piring berongga PP sing dilengkapi macem-macem aksesoris duwe kothak omset cetakan injeksi.

Lembar bergelombang Pp kanthi macem-macem kemasan lan pengiriman produk, butuh khusus kayata ESD, EVA konduktif lan tempel, busa, busa EPE, ESD EVA lan liya-liyane kanggo nglindhungi produk kanthi luwih irit, sawetara kothak omz omongan kosong bakal nggunakake partisi EVA, sawetara pp pemisahan lembaran kothong bakal nempelake EVA, busa EPE kanggo nglindhungi produk, pp sheet berongga karo eva, kothak omzet busa, partisi eva digunakake kanthi akeh ing akeh industire, bisa miturut produk sing digawe bentuke, kekandelan sing beda kanggo pengepakan, paket, pengiriman, minangka bahan kemasan perakitan sing sampurna kanggo produk sing dikemas, dikirim, disimpen, obah, epress.

pp corrugated sheet with eva, epe foam-5

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan