pp kandhang panyimpenan bergelombang

Katrangan singkat:

Pp kandhang nyimpen bergelombang digawe dening pp bisa logam, papan bergelombang pp minangka tembok lan lapisan pad kanggo kandhang panyimpenan, miturut ukuran kandhang sing beda, lembaran berongga pp bisa disesuaikan ukuran sing digawe beda, lembaran bergelombang pp uga bisa dilipat, tembok kembar bergelombang pp cocok kanggo nglindhungi produk nalika obah lan omset.


Detail Produk

Tag Produk

Pp kandhang nyimpen bergelombang digawe dening pp bisa logam, papan bergelombang pp minangka tembok lan lapisan pad kanggo kandhang panyimpenan, miturut ukuran kandhang sing beda, lembaran berongga pp bisa disesuaikan ukuran sing digawe beda, lembaran bergelombang pp uga bisa dilipat, tembok kembar bergelombang pp cocok kanggo nglindhungi produk nalika obah lan omset. Kandang panyimpenan bergelombang Pp lan kandhang gudang lipat, kandhang kupu-kupu, kandhang sing padhet seni, kandhang gudang omzet, kandhang logam, lan liya-liyane, minangka logistik kontainer standar, sing biasane digunakake ing panyimpenan barang sing abot utawa gedhe lan gagang puteran kanthi mekanik, cocog banget kanggo panggunaan industri kayata mobil, peralatan rumah tangga, mesin, perangkat keras, ing Eropa lan Amerika Serikat lan Jepang, Taiwan lan wilayah liyane wis akeh digunakake.

Bahan utama kandhang panyimpenan kothong pp yaiku kawat wesi karbon kurang lan papan bergelombang pp. Nalika kandhang panyimpenan kosong, bisa dilipat lan disimpen kanggo nggunakake ruangan kanthi kebak. Saiki, kandhang panyimpenan wis bisa ditumpuk, dilipat lan bisa diangkut, lan saya dadi wadhah logistik standar sing penting kanggo sirkulasi logistik.

Fitur struktur kandhang Pp Hollow plate:

1. Spesifikasi gabungan, kapasitas tetep, panyimpenan bening, gampang inventaris gudang.

2. Forklift, lift lan crane bisa digunakake kanggo numpuk papat lapisan kanthi siji lan sijine kanggo mujudake panyimpenan telung dimensi.

3. Operasi sederhana, aplikasi wiyar lan umur panjang.

4, nggunakake welding wesi tutul wesi sing kuwat, sisih ngisor penguatan las saluran U, struktur sing luwih padhet.

5. Kanthi forklift, troli, truk palet hidrolik lan peralatan liyane, bisa digunakake kanggo transportasi, penanganan, muatan lan bongkar muat, panyimpenan lan tautan logistik liyane.

6. pp kothong digunakake minangka liner kanggo nyegah bocor bahan cilik lan nglindhungi benda kerja loading.

pp turnover cart
large container pp hollow box with partition

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan