pp penjaga wit bergelombang

Katrangan singkat:

Lembar berongga Pp yaiku polipropilena (PP) minangka bahan baku utama sawise lembar plastik cetakan ekstrusi, amarga bahan baku lan produksi sing bisa didaurake, emisi nol proses produksi nggawe bahan perlindungan lingkungan anyar sing wis diakoni ing saindenging jagad, lan bisa digunakake minangka papan kayu, karton lan piring logam ing pirang-pirang lapangan Penggantian bahan.


Detail Produk

Tag Produk

Lembar berongga Pp yaiku polipropilena (PP) minangka bahan baku utama sawise lembar plastik cetakan ekstrusi, amarga bahan baku lan produksi sing bisa didaurake, emisi nol proses produksi nggawe bahan perlindungan lingkungan anyar sing wis diakoni ing saindenging jagad, lan bisa digunakake minangka papan kayu, karton lan piring logam ing pirang-pirang lapangan Penggantian bahan.

Penjaga wit bergelombang pp digawe dening sheet bergelombang pp, minangka pelindung kanggo wit bibit, tanduran cilik. Ing tahap awal tanduran bibit, kemampuan kanggo nolak kadhemen lan angin iku kurang, lan gampang dipangan dening kewan. Mula, tumindak proteksi umume dibutuhake kanggo njaga tuwuhing wiji sing sehat. Perlindhungan sapling papan berongga Pp bisa disesuaikan miturut syarat, desain struktur sing cukup, stabilitas sing apik, tahan angin sing kuwat, efek isolasi sing apik, ora gampang dirusak ing banyu, ndawakake umur layanan, kanthi efektif nyegah kewan sing ngutuk ing sapling, gampang ditindakake promosi lan nggunakake.

tree guard (5)
tree guard (3)

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan