pp penjaga wit bergelombang

  • pp corrugated tree guard

    pp penjaga wit bergelombang

    Lembar berongga Pp yaiku polipropilena (PP) minangka bahan baku utama sawise lembar plastik cetakan ekstrusi, amarga bahan baku lan produksi sing bisa didaurake, emisi nol proses produksi nggawe bahan perlindungan lingkungan anyar sing wis diakoni ing saindenging jagad, lan bisa digunakake minangka papan kayu, karton lan piring logam ing pirang-pirang lapangan Penggantian bahan.