pp kothak turnover bergelombang

Katrangan singkat:

Kothak omset sheet bergelombang Pp digawe dening sheet bergelombang pp, sheet flugated sheet diecut fleksibel kanthi ukuran ukuran sing beda, kothak kemasan bentuk sing beda. pp kothak omzet bergelombang minangka jinis bahan kemasan perlindungan lingkungan sing anyar, sing akeh digunakake ing beban, pembungkus, panyimpenan lan transportasi alat elektronik lan produk ing proses produksi.


Detail Produk

Tag Produk

Kothak omset sheet bergelombang Pp digawe dening sheet bergelombang pp, sheet flugated sheet diecut fleksibel kanthi ukuran ukuran sing beda, kothak kemasan bentuk sing beda. pp kothak omzet bergelombang minangka jinis bahan kemasan perlindungan lingkungan sing anyar, sing akeh digunakake ing beban, pembungkus, panyimpenan lan transportasi alat elektronik lan produk ing proses produksi.

Biasane, kothak omset bergelombang pp nggunakake sheet bergelombang pp tebal 2-5mm, GSM miturut produksi panjaluk sing beda beda sheet kothong pp sing kuat, miturut macem-macem formasi, bisa digawe kothak omset, kothak kemasan, wadhah omset, wadhah kemasan, Kothak ESD, kothak turnover ESD lan liya-liyane kothak kemasan ESD, kothak nyimpen lan kothak gudang, kothak plastik antistatik, kothak omset buah-buahan, kothak omset anti-statis, kothak plastik konduktif, kothak plastik tahan api, partisi kothak omset, kothak omset instrumen, minuman kothak omzet, kothak omset pestisida, kothak kemasan panganan lan sayuran, kothak omset plastik, instrumen presisi kemasan batin, kotak kemasan obat, kotak pos, kemasan komponen elektronik piring, lapisan pad, lapisan empuk, kothak lapis plastik, lsp . 

pp corrugated box  (13)
pp box carton

Fitur kotak omset bergelombang Pp:

Kothak omset bergelombang pp ora beracun, tanpa rasa, tahan lembab, tahan korosi, bobot entheng, awet, bisa ditumpuk, katon apik, warna sing subur, murni, didaur ulang, perlindungan lingkungan, ora ana polusi lan karakteristik liyane.

Iki nduweni ciri resistansi lipat, resistensi penuaan, kekuatan bantalan gedhe, gambar, kompresi, nyuwek, suhu dhuwur lan warna sing sugih. Iki digawe dadi kothak pusaran jinis kothak, sing bisa digunakake kanggo kemasan omset lan produk rampung. Bobot entheng, awet lan bisa ditumpuk. Kothak omset bergelombang pp miturut syarat pangguna bisa disesuaikan kanthi macem-macem spesifikasi, ukuran, pinggiran tutup paduan aluminium, bisa ditutup, tahan debu, tampilan sing apik lan loman. 

kothak omo kothong kothong dirancang lan digawe miturut ukuran sing diwenehake para pelanggan, supaya entuk pemuatan sing paling wajar, lan pirang-pirang kothak bisa tumpang tindih, kanthi efektif nggunakake ruang bengkel, nambah panyimpenan suku cadang, lan ngirit biaya produksi.

Aplikasi kothak omzet lembaran Pp:

Kothak omset kosong Pp digunakake ing industri, bisa ngilangi listrik statis, akeh komponen elektronik lan produk ing proses produksi muatan, bungkus, panyimpenan lan transportasi.

Yen dibandhingake karo produk injeksi, pp sheet hollow sheet duwe kaluwihan desain shockproof, fleksibel, struktur fleksibel lan ora prelu mbukak cetakan injeksi. Ing wektu sing padha, materi kasebut bisa dikontrol kanthi fleksibel kanthi nambahake bahan dasar anti-statis, konduktif, lsp. Piring berongga ESD pp bisa ngasilake fungsi konduktif lan anti-statis. Resistivitas permukaan papan pp anti-statis bisa dikontrol ing antarane 103 lan 109.

Pp Hollow plate utamane digunakake ing elektronik, kemasan, mesin, industri ringan, layanan pos, panganan, obat, pestisida, peralatan rumah tangga, pariwara, dekorasi, alat tulis, teknologi magnetik optik, teknik rekayasa biologis lan kesehatan lan industri liyane. Minangka jinis bahan kemasan perlindungan lingkungan sing anyar.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan