pp kothak turnover bergelombang kanthi bingkai

Katrangan singkat:

Kotak omset lembaran bergelombang Pp kanthi bingkai plastik uga ngerti minangka Framework pp kothak omset bergelombang, kothak omzet taruhan bergelombang lan kothak omzet taruhan plastik pigura supaya kothak luwih kuwat lan awet, bisa nambah kapasitas kothak, duwe resistensi lipat, resistensi penuaan, kekuatan bantalan gedhe, regangan, kompresi, luh, suhu dhuwur, warna sing akeh, omset jenis kothak pengepakan kothak bisa digunakake kanggo omzet lan kemasan pengiriman produk rampung, entheng, awet, bisa ditumpuk.


Detail Produk

Tag Produk

Kotak omset lembaran bergelombang Pp kanthi bingkai plastik uga ngerti minangka Framework pp kothak omset bergelombang, kothak omzet taruhan bergelombang lan kothak omzet taruhan plastik pigura supaya kothak luwih kuwat lan awet, bisa nambah kapasitas kothak, duwe resistensi lipat, resistensi penuaan, kekuatan bantalan gedhe, regangan, kompresi, luh, suhu dhuwur, warna sing akeh, omset jenis kothak pengepakan kothak bisa digunakake kanggo omzet lan kemasan pengiriman produk rampung, entheng, awet, bisa ditumpuk.

Kothak bingkai berongga pp uga bisa digunakake ing pirang-pirang industri, kayata kemasan, pengiriman, kothak omset, nyimpen, gudang, pengiriman produk lan liya-liyane. Kothak bingkai bergelombang pp uga bisa dadi kothak ESD lan kothak konduktif, digunakake ing elektronik, produk elektronik, omset bagean elektronik, bagean telpon lan pengiriman otomotif. 

Kothak omset bergelombang pp miturut syarat pangguna bisa disesuaikan kanthi macem-macem spesifikasi, ukuran, pinggiran tutup paduan aluminium, bisa ditutup, tahan debu, tampilan sing apik lan loman. Kothak omset bergelombang pp ora beracun, tanpa rasa, tahan lembab, anti banyu, tahan korosi, bobot entheng, awet, bisa ditumpuk, tampilan sing apik, warna sing murni, murni, didaur ulang, perlindungan lingkungan, ora ana polusi lan karakteristik liyane. 

Kauntungan saka "kothak turnover" kudu dingerteni dening kabeh wong. Ramah lingkungan, awet, ekonomis lan trep. Mula, kothak omzet ora bisa dipisahake ing logistik negara saya lan industri penting liyane. Ana macem-macem jinis bahan baku kanggo produksi, lan sing umum yaiku PP kosong. Bahan dewan.

Produk papan berongga biasa duwe kaluwihan anti banyu, tahan lembab, anti korosi, anti geter, bobot entheng, lsp. Sejatine, ora ana kekurangan. Kajaba pelanggan mbutuhake produk utawa kothak sing ngluwihi kisaran beban kothak kothak omong kosong, mula produk liyane kayata (Kotak omset Plastik, kothak penimbunan) lan produk liyane, nanging regane kaping pirang-pirang tinimbang papan. Kajaba iku, kothak turnover plastik lan kothak penimbunan uga akeh kekurangane:

Kothak omset plastik uga diarani kothak omset PP utawa PE. Dheweke bisa retak ing sisih lor utawa amarga suhu kurang ing musim salju. Yen bahan sing luwih kenthel digunakake kanggo tahan suhu sithik, bisa nambah bobote kabeh kothak. Bobot kasebut ndadekake para pekerja rumangsa abot ing transportasi lan penanganan, lan rega kothak bakal luwih larang sawise kenaikan, lan uga bakal menehi pengaruh tartamtu kanggo kepentingan ekonomi kabeh wong. Umume, kaluwihan kothak omset plastik luwih akeh tinimbang kerugian, lan trep banget digunakake. Akeh wong sing isih milih milih kothak turnover saka materi iki.

pp corrugated box divider
turnover box1

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan