pp lapisan kothong lapisan pad

Katrangan singkat:

Pp lapisan botol bergelombang adalah sheet berongga pp miturut macem-macem panyuwunan, ukuran, bobot, GSM lan bentuk kanggo nyimpen botol lan pengiriman, apik kanggo produk botol sing dipisahake kanggo akeh lapisan ing palet, minangka lapisan lapisan paling apik kanggo nglindhungi botol ing pengepakan lan pengiriman. Umume digunakake ing pabrik bir, bir, anggur, industri botol, produk panganan, produk kaleng lan liya-liyane kemasan botol, pengiriman, nyimpen, gudang, inport, ekspor kanggo nglindhungi produk kanthi kapisah.


Detail Produk

Tag Produk

Pp lapisan botol bergelombang adalah sheet berongga pp miturut macem-macem panyuwunan, ukuran, bobot, GSM lan bentuk kanggo nyimpen botol lan pengiriman, apik kanggo produk botol sing dipisahake kanggo akeh lapisan ing palet, minangka lapisan lapisan paling apik kanggo nglindhungi botol ing pengepakan lan pengiriman. Umume digunakake ing pabrik bir, bir, anggur, industri botol, produk panganan, produk kaleng lan liya-liyane kemasan botol, pengiriman, nyimpen, gudang, inport, ekspor kanggo nglindhungi produk kanthi kapisah. 

Lapisan lapisan botol minangka kaluwihan sing padha karo sheet berongga pp, bobote entheng, tahan banyu, awet, kuwat, kekandelan seragam, permukaan sing alus, tahan panas sing apik, kekuatan mekanik sing dhuwur, stabilitas kimia sing apik lan isolasi listrik, karakteristik sing ora beracun. Bisa miturut aplikasi sing beda nambah bahan ESD digawe lapisan lapisan berongga ESD pp, tambah bahan UV digawe UV nglindhungi pp lapisan lapisan bergelombang kanggo ruangan sing digunakake, uga bisa nggawe macem-macem bentuk kanggo macem-macem botol, kaleng lan lapisan lapisan liyane, lapisan lapisan bisa digawe pinggiran sing disegel panas, tutup tutup nganggo velcro kanggo produk sing apik lan nglindhungi. 

bottle layer pad (2)
bottle layer pad 2

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan