pp kothak pamilihan kosong

Katrangan singkat:

Lembar bergelombang Pp akeh digunakake ing pariwara, panggunaan pemilihan pp sheet bergelombang disesuaikan tampilan tampilan, kotak pemilihan, rak pemilihan, papan tanda, tandha pamilihan lan produk pamilihan liyane, disesuaikan nggawe wujud lan ukuran kanggo beda kenthel, beda warna, cetakan sheet pp kothong sing beda.


Detail Produk

Tag Produk

Lembar bergelombang Pp akeh digunakake ing pariwara, panggunaan pemilihan pp sheet bergelombang disesuaikan tampilan tampilan, kotak pemilihan, rak pemilihan, papan tanda, tandha pamilihan lan produk pamilihan liyane, disesuaikan nggawe wujud lan ukuran kanggo beda kenthel, beda warna, cetakan sheet pp kothong sing beda. Rak pemilihan bergelombang Pp diekspor menyang Amerika Serikat, Australia, Selandia Baru lan negara-negara Barat liyane kanggo pemilihan presiden lan pamrentah lan pemilihan demokratis.

PP Flute board use for Thailand Election

Saben taun, papan reklame lan alat peraga pamilihan akeh diprodhuksi lan diekspor dening Sihai Sihai. Apa kaunggulan saka pp voting hollow board voting?

1. rak tampilan pamilihan, kanthi fungsi swara kanggo milih, ngisor kothak swara, swara kumpulan. Sisih lan ndhuwur digunakake kanggo nyithak lan ngiklanake. Rak tampilan iki dununge ing saben negara bagian lan kabupaten kanggo nglumpukake pemilih lokal.

2.adop pp plate berongga sesuai karo standar proteksi lingkungan RoHS Eropa, sing duwe kaluwihan warna ijo, cahya lan trep, didaur ulang, lsp. Pp sheet berongga kalebu produk klinker, saengga nduweni karakteristik anti banyu lan moistureproof, tahan korosi lan sateruse. Iki uga bisa nggawe UV nglindhungi sing cocog kanggo tampilan njaba.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan