pp lapisan lapisan kothong

Katrangan singkat:

Lembar bergelombang Pp digunakake sacara umum ing pirang-pirang industri, lapisan lapisan ukuran sheet pp kothong kanggo produk sing kapisah kanggo kothak kemasan, palet lan liyane. Lapisan bantalan yaiku pp sheet kothong miturut macem-macem produk, macem-macem kemasan ngasilake ukuran lan bentuk sing disesuaikan kanggo misah lan nglindhungi produk nalika pengepakan lan pengiriman. Wis digunakake digunakake ing kemasan botol lan pengiriman, nyimpen, nyimpen warehouse, produk kapisah, nyimpen kaleng, pengiriman kaleng lan liya-liyane kemasan botol.


Detail Produk

Tag Produk

yellow color round Corner

Lembar bergelombang Pp digunakake sacara umum ing pirang-pirang industri, lapisan lapisan ukuran sheet pp kothong kanggo produk sing kapisah kanggo kothak kemasan, palet lan liyane. Lapisan bantalan yaiku pp sheet kothong miturut macem-macem produk, macem-macem kemasan ngasilake ukuran lan bentuk sing disesuaikan kanggo misah lan nglindhungi produk nalika pengepakan lan pengiriman. Wis digunakake digunakake ing kemasan botol lan pengiriman, nyimpen, nyimpen warehouse, produk kapisah, nyimpen kaleng, pengiriman kaleng lan liya-liyane kemasan botol. 

Lapisan bantalan padha karo keunggulan sheet pp, iku bobot entheng, tahan banyu, awet, kuwat, kekandelan seragam, permukaan sing alus, tahan panas sing apik, kekuatan mekanik sing dhuwur, stabilitas kimia sing apik lan isolasi listrik, karakteristik sing ora beracun. Bisa miturut aplikasi sing beda nambah bahan ESD digawe lapisan lapisan berongga ESD pp, tambah bahan UV digawe UV nglindhungi pp lapisan lapisan bergelombang kanggo ruangan sing digunakake, bisa disesuaikan ukuran, macem-macem bentuk kanggo macem-macem produk. 


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan