pp lapisan lapisan kothong

  • pp hollow sheet silk spins layer pad

    pp sheet berongga sutra muter lapisan pad

    Lembar bergelombang Pp digunakake ing kemasan sutra, nyimpen, pengiriman, gudang. Lembar bergelombang pp kanggo muter sutra digawe khusus, minangka lapisan lapisan silksin sing kapisah lan dilindhungi.

  • pp hollow layer pad

    pp lapisan lapisan kothong

    Lembar bergelombang Pp digunakake sacara umum ing pirang-pirang industri, lapisan lapisan ukuran sheet pp kothong kanggo produk sing kapisah kanggo kothak kemasan, palet lan liyane. Lapisan bantalan yaiku pp sheet kothong miturut macem-macem produk, macem-macem kemasan ngasilake ukuran lan bentuk sing disesuaikan kanggo misah lan nglindhungi produk nalika pengepakan lan pengiriman. Wis digunakake digunakake ing kemasan botol lan pengiriman, nyimpen, nyimpen warehouse, produk kapisah, nyimpen kaleng, pengiriman kaleng lan liya-liyane kemasan botol.

  • pp hollow bottle layer pad

    pp lapisan kothong lapisan pad

    Pp lapisan botol bergelombang adalah sheet berongga pp miturut macem-macem panyuwunan, ukuran, bobot, GSM lan bentuk kanggo nyimpen botol lan pengiriman, apik kanggo produk botol sing dipisahake kanggo akeh lapisan ing palet, minangka lapisan lapisan paling apik kanggo nglindhungi botol ing pengepakan lan pengiriman. Umume digunakake ing pabrik bir, bir, anggur, industri botol, produk panganan, produk kaleng lan liya-liyane kemasan botol, pengiriman, nyimpen, gudang, inport, ekspor kanggo nglindhungi produk kanthi kapisah.