pp kothak pariwara lembaran kothong

Katrangan singkat:

Kothak omset ESD bergelombang padha karo kotak omset bergelombang pp, uga ora beracun, tanpa rasa, tahan lembab, tahan korosi, bobot entheng, awet, bisa ditumpuk, katon apik, warna sing subur, murni, didaur ulang, perlindungan lingkungan , ora ana polusi lan ciri liyane.


Detail Produk

Tag Produk

Kothak tampilan bergelombang Pp uga kothak bergelombang, iku bahan sing padha lan diprodhuksi dening sheet berongga pp, diecut selaras lan dicetak kanggo panjaluk sing beda, lembaran bergelombang pp bisa digawe silkscreen, cetakan UV, tempel kertas warna lan stiker perekat khusus digawe nganggo ukuran lan ukuran apa wae, umume digunakake ing tampilan produk, pariwara, supermarket, publisitas lan liya-liyane.

Kothak tampilan bergelombang pp bahan saka lembaran kothong pp, duwe kaluwihan sing padha, tahan banyu, awet, ora beracun, tanpa rasa, tahan lembab, tahan korosi, bobot entheng, panggunaan lingkungan sing bisa didaur ulang, tampilan warna sing rata lan karakteristik liyane . 

sign board
pp fruit box  (1)

Aplikasi kothak pariwara lembaran PP:

Kothak tampilan bergelombang Pp digunakake kanthi akeh ing industri, omset kemasan produk industri, palet tas lan tas, industri botol, industri mesin, industri pariwara, dekorasi omah, industri mebel, pertanian, produk budaya lan olahraga, industri otomotif, industri peralatan listrik, perlengkapan bayi, hadiah, industri perhiasan lan liya-liyane nampilake pariwara.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan