pp sheet kothong, pp sheet bergelombang

Katrangan singkat:

Lembar berongga Pp (Lembaran Plastik Berongga Polypropylene Hollow) yaiku lembaran berongga tembok kembar sing diekstrusi sing kasusun saka rong tembok datar sing disambungake karo tulang rusuk vertikal. Pp sheet berongga uga dikenal minangka pp sheet bergelombang, papan bergelombang pp, papan berongga pp, sheet corflute pp, papan flute pp, sheet correx pp lan sheet coroplast pp.


Detail Produk

Tag Produk

Lembar berongga Pp (Lembaran Plastik Berongga Polypropylene Hollow) yaiku lembaran berongga tembok kembar sing diekstrusi sing kasusun saka rong tembok datar sing disambungake karo tulang rusuk vertikal. Pp sheet berongga uga dikenal minangka pp sheet bergelombang, papan bergelombang pp, papan berongga pp, sheet corflute pp, papan flute pp, sheet correx pp lan sheet coroplast pp. pp sheet berongga umume diproduksi saka polipropilena polipropilena (PP) berdampak tinggi, sing bisa didaur ulang, bisa dicuci, awet lan bisa digunakake lan liya-liyane. Polypropylene PP Hollow Flute Plastik Beralur / Papan wis kabukten manawa cocog karo panggunaan kemasan , pariwara, konstruksi, pertanian, industri lan Farmasi lsp.

Kita bisa disesuaikan nggawe kekandelan saka 2mm -12mm, biasane, kandel 2-5mm utamane digunakake kanggo produk kemasan, lan kandel 4-6mm digunakake pariwara, miturut aplikasi sing beda-beda, GSM bisa disesuaikan, dhuwur GSM papan sing kuwat. Lembaran kothong Pp minangka bahan anyar sing bisa digunakake ing kabeh jinis industri, bahan sing fleksibel bisa disesuaikan kanthi bentuk, ukuran apa wae. Lembar pp berongga miturut aplikasi sing beda-beda, bisa digawe papan pp tahan api, ESD pp sheet bergelombang, lan UV nglindhungi pp berongga pp, uga bisa nggawe perawatan korona kanggo nyetak kanthi nggunakake.

  2-12mm pp sheet kothong, pp spesifikasi sheet bergelombang
Kandel 2mm 3mm 4mm 5mm 6mm 7mm 8mm 9-10mm 11mm 12mm
GSM (g / m2) 350 ± 30 500 ± 30 700 ± 30 800 ± 30 1000 ± 30 1250 ± 30 1450 ± 30 1600 ± 30 1850 ± 30 2000 ± 30
Werna lan ukurane Warna khusus, ukuran khusus (jembaré maksimal 2300mm, ukuran apa wae)
Pilihan 1. Retame Api
2. Pangobatan kirana
3. nyandhetultra-violet
pp corrugated sheet (15)
pp packing sheet (1)

Keuntungan sheet kothong PP:

1) Ringan, padhet

2) Innocuous, non-rasa, Bebas polusi

3) anti banyu, tahan lembab 

4) Tahan kejut, tahan tuwa, tahan Korosi, Isolasi panas

5) Daur ulang \ ramah lingkungan 

6) Werna sing akeh, ukuran khusus, nggunakake fleksibel

Fitur:

Lembaran kothong PP duwe bobot entheng, kuwat, kekandelan seragam, permukaan sing alus, tahan panas sing apik, kekuatan mekanik sing dhuwur, stabilitas kimia sing apik lan isolasi listrik, karakteristik sing ora beracun. Bisa miturut macem-macem aplikasi nambah bahan ESD digawe ESD pp sheet kothong, tambah bahan UV digawe UV nglindhungi pp sheet bergelombang lan liya-liyane. Dadi bahan sing fleksibel bisa digunakake ing kabeh jinis industri.

Aplikasi lembaran bergelombang PP:

1. omset kemasan produk industri: kothak omset kemasan, kothak nyimpen, kothak gudang, wadhah gudang, kothak pengiriman, kothak pengepakan, kotak ESD, kotak kemasan ESD, komponen omset kemasan komponen elektronik, kothak omset bagian plastik, partisi kothak, papan berongga ESD kothak turnover, kothak turnover kothong papan konduktif.

2. Papan pendukung kasus lan tas: papan lapisan kasus lan tas, papan backing tas lan tas, papan pemisahan.

3. Botol, industri sutra puteran: lapisan botol botol kaca, lapisan lapisan botol bir, lapis produk kaleng, lapisan lapisan sutra, pemisahan botol, lapisan lapisan palet, pad pengepakan palet

4. Industri mesin: Lapisan bantal mesin, bagian plastik mesin, pembagi bagean mesin.

5. industri pariwara: kothak tampilan papan berongga PP, rak tampilan, papan pariwara, papan korona, tandha coroplast, papan tanda, kothak tampilan, tandha tandha bergelombang, papan periklanan lembaran pp

6. Dekorasi omah: papan langit-langit, sheet grille, partition toilet, box store, wadhah storages  

7. industri mebel: papan tikar meja teh, papan dekorasi mebel.

8. Pertanian: kabeh jinis kothak woh, kothak sayuran, kothak pestisida, kothak panganan, kothak minuman; Atap griya ijo.

9. Produk alat tulis lan olahraga: papan tulis cerdas, tas file, kothak file.

10. industri otomotif: pad setir, piring buntut mobil, lapis lapisan, pembagi bagean otomatis, kothak omset otomatis, kothak panyimpenan bagean otomatis

11. industri listrik: backboard kulkas, backboard mesin cuci, partisi kulkas.

12. Produk bayi: bagean buggy, backboard buggy, bantal buggy, alangan cerdas bocah.

Lembar kothong PP digunakake kanthi wiyar, lapangan aplikasi kanthi penetrasi sing tetep, mung bagean sing dikembangake, ana akeh wilayah sing bakal dikembangake. 

Aplikasi papan kothong plastik PP:
1. Papan pariwara;
2. Kothak daur ulang, kalebu kothak daur ulang, kothak omset, kothak kemasan sayuran lan buah, kothak panyimpenan sandhangan, lan kothak alat tulis kanggo macem-macem industri;
3. Papan industri, kalebu proteksi kemasan njaba kabel lan kabel, kaca, piring baja, macem-macem barang proteksi bungkus njaba, bantalan, rak, sekat, piring ngisor, kertu kompartemen, lsp;
4. Papan proteksi, jaman nggunakake karton lan telung kayu lapis kanggo nglindhungi bahan bangunan ing konstruksi ilang. Kanthi kemajuan jaman lan paningkatan rasa, priksa manawa desain dekorasi lengkap sadurunge konstruksi rampung lan perlindungan sing tepat kudu diwenehake kanggo njaga operasi Ekonomi, keamanan lan kenyamanan, lan perlindungan bangunan elevator lan jubin sadurunge ditampa .


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan