pp sheet berongga sutra muter lapisan pad

Katrangan singkat:

Lembar bergelombang Pp digunakake ing kemasan sutra, nyimpen, pengiriman, gudang. Lembar bergelombang pp kanggo muter sutra digawe khusus, minangka lapisan lapisan silksin sing kapisah lan dilindhungi.


Detail Produk

Tag Produk

Lembar bergelombang Pp digunakake ing kemasan sutra, nyimpen, pengiriman, gudang. Lembar bergelombang pp kanggo muter sutra digawe khusus, minangka lapisan lapisan silksin sing kapisah lan dilindhungi. 

Lapisan sheet sheet berongga kita kanggo putaran sutra disesuaikan digawe lapisan dobel pp sheet berongga paku keling, lapisan lapisan duwe akeh bolongan ing papan lapisan loro, sisih siji bolongan gedhe, sisih liyane bolongan cilik kanggo tetep muter nalika dikemas palet, iku luwih apik kanggo tetep muter lan nglindhungi muter nalika ngirim. Biasane, lapisan lapisan putaran 4-6mm tebal panel bergelombang diecut khusus sing digawe, bisa digawe kuwat banget lan uga print logo kustom. 

Lapisan sutra berputar digawe saka sheet berongga pp, bobote bobote, tahan banyu, awet, kuwat, kekandelan seragam, permukaan sing alus, tahan panas sing apik, kekuatan mekanik sing dhuwur, stabilitas kimia sing apik lan isolasi listrik, karakteristik non-beracun. Bisa miturut aplikasi sing beda nambah bahan ESD digawe lapisan lapisan berongga ESD pp, tambah bahan UV digawe UV nglindhungi pp lapisan lembaran bergelombang kanggo digunakake ing njaba ruangan. 

pp hollow sheet silk spins layer pad-2
pp hollow sheet silk spins layer pad-3
pp hollow sheet silk spins layer pad-4

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan