pp sheet kothong

  • pp hollow sheet, pp corrugated sheet

    pp sheet kothong, pp sheet bergelombang

    Lembar berongga Pp (Lembaran Plastik Berongga Polypropylene Hollow) yaiku lembaran berongga tembok kembar sing diekstrusi sing kasusun saka rong tembok datar sing disambungake karo tulang rusuk vertikal. Pp sheet berongga uga dikenal minangka pp sheet bergelombang, papan bergelombang pp, papan berongga pp, sheet corflute pp, papan flute pp, sheet correx pp lan sheet coroplast pp.

  • esd pp hollow sheet

    esd pp sheet kothong

    Lembar berongga ESD PP nduweni bobot entheng, kuwat, kekandelan seragam, permukaan sing alus, tahan panas sing apik, kekuatan mekanik sing dhuwur, stabilitas kimia sing apik banget lan isolasi listrik, karakteristik sing ora beracun.

  • pp corrugated sheet with eva, epe foam

    pp sheet bergelombang karo eva, busa epe

    Papan kothong PP minangka jinis bahan kemasan perlindungan lingkungan sing anyar, ing proses panggunaan ora bakal ngasilake bledug, lan umur dawa, luwih saka 4-10 kali umure papan bergelombang, didaur ulang, wis mboko sithik ngganti tren kertas papan bergelombang, sing biasane ditampilake ing bungkus produk.