Produk

  • pp corrugated turnover box with frame

    pp kothak turnover bergelombang kanthi bingkai

    Kotak omset lembaran bergelombang Pp kanthi bingkai plastik uga ngerti minangka Framework pp kothak omset bergelombang, kothak omzet taruhan bergelombang lan kothak omzet taruhan plastik pigura supaya kothak luwih kuwat lan awet, bisa nambah kapasitas kothak, duwe resistensi lipat, resistensi penuaan, kekuatan bantalan gedhe, regangan, kompresi, luh, suhu dhuwur, warna sing akeh, omset jenis kothak pengepakan kothak bisa digunakake kanggo omzet lan kemasan pengiriman produk rampung, entheng, awet, bisa ditumpuk.

  • pp corrugated floor protect sheet

    pp sheet nglindhungi lantai bergelombang

    Lembar bergelombang PP kanggo protec lantai lan nglindhungi konstruksi bisa digawe ukuran lan gulung sing disesuaikan, biasane kekandelan 2-7mm kandel, miturut panjaluk sing beda, bisa digawe perlindungan ultra-violet, anti-statis, konduktif, tahan api, adat warna, inhibitor korosif nggawe sheet kothong pp khusus.

  • pp hollow sheet, pp corrugated sheet

    pp sheet kothong, pp sheet bergelombang

    Lembar berongga Pp (Lembaran Plastik Berongga Polypropylene Hollow) yaiku lembaran berongga tembok kembar sing diekstrusi sing kasusun saka rong tembok datar sing disambungake karo tulang rusuk vertikal. Pp sheet berongga uga dikenal minangka pp sheet bergelombang, papan bergelombang pp, papan berongga pp, sheet corflute pp, papan flute pp, sheet correx pp lan sheet coroplast pp.

  • esd pp corrugated turnover box

    esd pp kothak turnover bergelombang

    Kothak omset ESD bergelombang padha karo kotak omset bergelombang pp, uga ora beracun, tanpa rasa, tahan lembab, tahan korosi, bobot entheng, awet, bisa ditumpuk, katon apik, warna sing subur, murni, didaur ulang, perlindungan lingkungan , ora ana polusi lan ciri liyane.

  • esd pp hollow sheet

    esd pp sheet kothong

    Lembar berongga ESD PP nduweni bobot entheng, kuwat, kekandelan seragam, permukaan sing alus, tahan panas sing apik, kekuatan mekanik sing dhuwur, stabilitas kimia sing apik banget lan isolasi listrik, karakteristik sing ora beracun.

  • pp corrugated storage cage

    pp kandhang panyimpenan bergelombang

    Pp kandhang nyimpen bergelombang digawe dening pp bisa logam, papan bergelombang pp minangka tembok lan lapisan pad kanggo kandhang panyimpenan, miturut ukuran kandhang sing beda, lembaran berongga pp bisa disesuaikan ukuran sing digawe beda, lembaran bergelombang pp uga bisa dilipat, tembok kembar bergelombang pp cocok kanggo nglindhungi produk nalika obah lan omset.

  • pp corrugated tree guard

    pp penjaga wit bergelombang

    Lembar berongga Pp yaiku polipropilena (PP) minangka bahan baku utama sawise lembar plastik cetakan ekstrusi, amarga bahan baku lan produksi sing bisa didaurake, emisi nol proses produksi nggawe bahan perlindungan lingkungan anyar sing wis diakoni ing saindenging jagad, lan bisa digunakake minangka papan kayu, karton lan piring logam ing pirang-pirang lapangan Penggantian bahan.

  • pp hollow sheet silk spins layer pad

    pp sheet berongga sutra muter lapisan pad

    Lembar bergelombang Pp digunakake ing kemasan sutra, nyimpen, pengiriman, gudang. Lembar bergelombang pp kanggo muter sutra digawe khusus, minangka lapisan lapisan silksin sing kapisah lan dilindhungi.

  • pp hollow layer pad

    pp lapisan lapisan kothong

    Lembar bergelombang Pp digunakake sacara umum ing pirang-pirang industri, lapisan lapisan ukuran sheet pp kothong kanggo produk sing kapisah kanggo kothak kemasan, palet lan liyane. Lapisan bantalan yaiku pp sheet kothong miturut macem-macem produk, macem-macem kemasan ngasilake ukuran lan bentuk sing disesuaikan kanggo misah lan nglindhungi produk nalika pengepakan lan pengiriman. Wis digunakake digunakake ing kemasan botol lan pengiriman, nyimpen, nyimpen warehouse, produk kapisah, nyimpen kaleng, pengiriman kaleng lan liya-liyane kemasan botol.

  • pp hollow bottle layer pad

    pp lapisan kothong lapisan pad

    Pp lapisan botol bergelombang adalah sheet berongga pp miturut macem-macem panyuwunan, ukuran, bobot, GSM lan bentuk kanggo nyimpen botol lan pengiriman, apik kanggo produk botol sing dipisahake kanggo akeh lapisan ing palet, minangka lapisan lapisan paling apik kanggo nglindhungi botol ing pengepakan lan pengiriman. Umume digunakake ing pabrik bir, bir, anggur, industri botol, produk panganan, produk kaleng lan liya-liyane kemasan botol, pengiriman, nyimpen, gudang, inport, ekspor kanggo nglindhungi produk kanthi kapisah.

  • pp corrugated sheet with eva, epe foam

    pp sheet bergelombang karo eva, busa epe

    Papan kothong PP minangka jinis bahan kemasan perlindungan lingkungan sing anyar, ing proses panggunaan ora bakal ngasilake bledug, lan umur dawa, luwih saka 4-10 kali umure papan bergelombang, didaur ulang, wis mboko sithik ngganti tren kertas papan bergelombang, sing biasane ditampilake ing bungkus produk.

  • pp corrugated turnover box

    pp kothak turnover bergelombang

    Kothak omset sheet bergelombang Pp digawe dening sheet bergelombang pp, sheet flugated sheet diecut fleksibel kanthi ukuran ukuran sing beda, kothak kemasan bentuk sing beda. pp kothak omzet bergelombang minangka jinis bahan kemasan perlindungan lingkungan sing anyar, sing akeh digunakake ing beban, pembungkus, panyimpenan lan transportasi alat elektronik lan produk ing proses produksi.