Produk

  • pp corrugated partiton

    pp partiton bergelombang

    Pp bergelombang partiton, pp sheet sheet berongga, uga dikenal minangka partisi, kanthi ciri perlindungan lingkungan, yaiku sheet berongga pp miturut macem-macem produk sing nggawe bentuk lan ukuran sing disesuaikan kanggo produk sing kapisah lan nglindhungi, pemisahan sheet berongga pp sing digunakake ing produk kemasan, pengiriman, panyimpenan, gudang, turnover toko lan produk.

  • pp corrugated box for express

    pp kothak bergelombang kanggo ekspres

    Lembar bergelombang Pp bisa digunakake kanthi ekspres, biasane, kanggo kothak ekspres, pengiriman ekspres. Lembar berongga Pp yaiku struktur tembok kembar, fleksibel kanggo lempitan, struktur tembok kembar iku sampurna kanggo nglindhungi produk nalika dikirim.

  • pp hollow election box

    pp kothak pamilihan kosong

    Lembar bergelombang Pp akeh digunakake ing pariwara, panggunaan pemilihan pp sheet bergelombang disesuaikan tampilan tampilan, kotak pemilihan, rak pemilihan, papan tanda, tandha pamilihan lan produk pamilihan liyane, disesuaikan nggawe wujud lan ukuran kanggo beda kenthel, beda warna, cetakan sheet pp kothong sing beda.

  • pp hollow sheet advertising box

    pp kothak pariwara lembaran kothong

    Kothak omset ESD bergelombang padha karo kotak omset bergelombang pp, uga ora beracun, tanpa rasa, tahan lembab, tahan korosi, bobot entheng, awet, bisa ditumpuk, katon apik, warna sing subur, murni, didaur ulang, perlindungan lingkungan , ora ana polusi lan ciri liyane.

  • pp corrugated advertising board

    pp papan pariwara bergelombang

    papan pariwara sheet berongga diekstrusi lan digawe saka bahan baku PP, kanthi resistensi pengaruh sing kuat, anti banyu lan anti shock, lan gampang dicetak, ukuran lan bentuk sing disesuaikan.